Massagebehandelingen Dhoore

U kunt bij Patricia Dhoore terecht voor de onderstaande massagebehandelingen. Deze zijn als u wilt ook goed te combineren.

 • Indische oliemassage: Voor de Indische oliemassage plannen wij twee uur in. Dat komt omdat we u hele lichaam van het topje van uw hoofd tot uw voeten behandelen, oftewel een full body massage geven. Bij de Indische oliemassage gebruik ik veel warme, etherische olie die zorgt voor totale ontspanning. De Indische oliemassage werkt stressreducerend, versterkt het spierweefsel en verhoogt uw weerstand.
 • Hotstone therapie: Hotstone therapie is zoals de naam al zegt een behandeling met hete stenen. Deze warmtemassage is een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren, terwijl de druk van de stenen zorgt voor een stretching effect op de spieren. De massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling, helpt afvalstoffen afvoeren (ontgifting) en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Bovendien heeft een hotstone massage een zalig ontspannend effect. De mix van warmte en aroma's vergroot het gevoel van welzijn. Het is een krachtige en diepe massage die zowel geliefd is bij vrouwen als mannen. De ‘hete stenen’ in de hotstone massage hebben ongeveer een temperatuur van 45-50 graden en zijn dus ook niet echt heet. 
 • Hotstone voetmassage: Ook voor een hotstone voetmassage sta ik graag voor u klaar. Alle zenuwen van ons lichaam eindigen in onze voeten. Deze voetmassage zorgt voor een zalig ontspannend gevoel en heeft een positief en helend effect op heel uw lichaam.
 • Zweedse massage: De Zweedse massage zorgt voor rust en ontspanning en is de meest bekende vorm van massage. Tijdens deze massage masseer ik uw lichaam met langzame, glijdende bewegingen. De bewegingen lopen parallel met de bloedstroom, in de richting van het hart. Op die manier stimuleer ik de bloedcirculatie.
 • Traditionele Thaise massage: Thaise massage is al meer dan 2500 jaar oud en een oude kunst van lichaamstherapie voor genezing, gezondheid en transformatie. Bij de traditionele Thaise massage gebruik ik rek- en strekoefeningen om vastzittende gewrichten los te maken en spierspanning te verlichten. Ook oefen ik een zachte druk uit op de energiebanen zodat interne organen worden gestimuleerd en u meer energie krijgt. Hierbij gebruik ik niet alleen de vingers maar ook de ellebogen, voeten en het gehele gewicht om de massage uit te voeren. De spieren worden gekneed en de spanning en pijnen worden losgemaakt. Hierdoor verdwijnt de stijf- en stramheid in uw rug of nek en verbetert de bloedcirculatie. Als ik een traditionele Thaise massage geef, raad ik u aan om losse kledij aan te trekken.
 • Energetische / orgaan en chakra massage: De energetische orgaanchakra massage is een heilzame buikmassage om stress en spanning weg te nemen. De massage richt zich op het herstellen van onze levensvreugde via een energetische buikmassage. Orgaanmassage is zowel preventief als genezend. Het doel is om de energiebalans te herstellen door zowel fysieke als mentale blokkades in uw lichaam op te heffen door de energiebanen weer vrij te maken. Hierdoor vinden afvalstoffen sneller hun weg naar buiten. De buikmassage is meer dan een darmmassage.
 • Japanse schouder-, hoofd-, nek- en gezichtsmassage: Tijdens deze unieke massage komt u tot diepe ontspanning. Elk deeltje van kruin tot de schouders neem ik onder handen. Ik behandel de diepe gezichts- en nekspieren, de drukpunten en meridianen en bovendien het dieperliggende gezichtsweefsel. Hierdoor krijgt u niet alleen een natuurlijk facelift effect, de massage harmoniseert u tevens op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Kies u vaker voor de Japanse schouder-, hoofd-, nek- en gezichtsmassage dan merkt u dat het verouderingsproces wordt afgeremd, waardoor rimpels minder zichtbaar zijn en zult stralen van gezondheid. Raadzaam is om weinig of geen make-up op te doen. Uw haren kunnen na behandeling vet zijn, maar er is gelegenheid om de haren te laten wassen en of te laten brushen. De voordelen van de Japanse schouder-, hoofd-, nek- en gezichtsmassage:
  • afname van stress en spanningen;
  • evenwicht tussen lichaam en geest;
  • versterking van het immuunsysteem;
  • stimuleert een natuurlijke face-lifting;
  • verzacht de huid;
  • verbeterde doorstroming in uw bloed, zuurstofopname en lymfe afvoer;
  • betere nachtrust.
  Bovendien verbetert de haarconditie en heeft deze massage ook een heel positief effect bij migraine, duizeligheid en sinusitis.

 • Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage: De Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage die zich richt op de meridianen die door hoofd, nek en schouders lopen, de acupunctuurpunten die liggen op deze meridianen worden gestimuleerd en verlicht spanningen. Dit wordt gedaan door te werken van diepe druk en kneden van de spieren en gewrichten. Volgens de Chinese geneeskunde ligt er meestal disbalans in je ying en yang energiestroom ter grondslag aan hoofdpijnklachten. Als de energie verstoort is, kan dit leiden tot allerlei klachten, krampen, verstijvingen of pijn. De meridianen zijn ook gelinkt aan emoties en kunnen leiden tot verstoringen in je emotionele balans. Word je bijvoorbeeld iedere nacht op hetzelfde tijdstip wakker? Dan heb je wellicht een storing in de meridiaan die op dat moment actief is. Zinvol om daar eens naar te kijken dus! Elke meridiaan heeft dus een fysieke kant en een psychische kant. Elke meridiaan is ook gebonden met een orgaan. Dit werkt twee kanten op bijvoorbeeld als je veel verdriet hebt, dat zorgt dit een verstoring in de longmeridiaan.Door die storing kunnen fysieke klachten ontstaan zoals benauwdheid.

  BV: Dikke darm meridiaan disbalans : verkoudheid, eczeem, buikpijn, geslotenheid, moeite met loslaten.
  BV: Levermeridiaan Disbalans : oogproblemen, migraine, ongeduld, prikkelbaar
  Helpt bij: Vermindering van chronische pijn, minder klachten bij chronische nekklachten, hoofdpijn en migraine. Slaapproblemen, Burn-out, Blaasklachten, Maagproblemen, enz....

  De Chinese hoofd- schouder- en nekmassage gaat verder dan ontspanning alleen, het is namelijk niet alleen om te ontspannen, maar ook om iemands lichaam en pijntjes te laten genezen. Dit leidt tot een gevoel van welzijn en rust.

Meer weten over mijn massagebehandelingen of benieuwd naar mijn prijzen? Neem gerust contact met mij op.